• Telefon: (+45) 56 91 00 60
  • Email: kontakt@oebm.dk
  • Åbningstider: 07:00-17:00

Om os

Vi samler på glade kunder

 
Åbningstider
Mandag - Fredag: 07:00 - 17:00
 
Adresse
Borgmester Nielsens Vej 14
 
Telefon
(+45) 56 91 00 60

Alle skal have en succesoplevelse
Høj faglighed, kvalitet og effektivitet er gamle kerneværdier, som vi værner om hos Øens byg & montage
For os er det vigtigt, at alle vores kunder får en succesoplevelse, at de bliver glade for resultatet, og at de vender tilbage, når nye opgaver og projekter melder sig på banen. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores medarbejderstab afspejler alle vores kompetencer, således at vi kan tilbyde en høj faglig viden og ekspertise, hvad enten der skal udføres murer eller tømrerarbejde.

Effektivitet og synergi i arbejdet
Hos Øens byg & montage gør vi ligeledes en dyd ud af, at ledelsen også er til stede på opgaverne og byggepladserne, hvor vi sørger for at føre tilsyn med arbejdet, hvilket ofte skærer mellemleddet i arbejdsprocessen over. Det skaber en tydelig effektivitet og en vis synergi i arbejdet, hvor vores bedste kræfter gensidigt forstærker hinanden og giver vores kunder det bedste og mest holdbare resultat.
Vi sørger altid for at have hjertet med i vores arbejde. På den måde får man nytænkningen og engagementet med i sit arbejde og kan levere et resultat, man kan stå inde for med sin faglige stolthed.
Dette skaber i sidste ende værdi og resultater – ikke kun for os selv men også for vores kunder.

1

Miljø

Øens byg & montage er en virksomhed i vækst, der med det voksende kundesegment også udvider medarbejderstaben år efter år. Derfor er det også vigtigt at sætte såvel det tekniske som det sociale arbejdsmiljø på dagsordenen og sætte baren for en sikker og behagelig arbejdsplads meget højt.

2

Ansvar

Vi tager ansvar hos Øens Byg & Montage. Sikkerhed og arbejdsmiljø er både et fælles og individuelt ansvar for såvel ledelse som medarbejdere. Vi lever op til branchens stigende krav. Ligeledes gør vi meget for, at det psykiske arbejdsmiljø altid bliver plejet, hvorfor vi også altid giver plads til personlig og faglig udvikling.