• Telefon: (+45) 56 91 00 60
  • Email: kontakt@oebm.dk
  • Åbningstider: 07:00-17:00

Showroom

Kig forbi vores showroom

 
Åbningstider
Mandag - Fredag: 07:00 - 17:00
 
Adresse
Borgmester Nielsens Vej 14
 
Telefon
(+45) 56 91 00 60

Besøg vores showroom

Når du går med tanker om et nyt tag, en renoveringsopgave, nybyggeri, de nye døre eller vinduer der trænger til at blive skiftet – eller noget helt andet – kan det være svært at overskue de mange overvejelser. Hvordan foregår processen, og hvor meget skal du selv gøre. Hvilke materialer skal der vælges? Skal det være vedligeholdelsesfrit? Måske er du i tvivl om, hvilke materialer og muligheder du har at vælge i mellem.

Hos Øens byg & montage er du velkommen til at besøge vores showroom – vi gør det nemt og overskueligt for dig at se forskellige materialevalg og spændende løsninger du kan benytte til din kommende opgave. Det behøver ikke være teknisk kompliceret – vi guider dig på rette vej, og sørger for du går trygt herfra igen.

Når du besøger vores showroom kan du se eksempler på døre/vinduer, beklædning, forskellige tagtyper og meget mere. Du får rådgivning om gældende lovkrav. Vi har erfaring med projektering på både store og små projekter, og giver realistiske bud på løsninger inden for den økonomiske ramme. Vi sørger for information omkring projektet fra byggestart til byggeaflevering samt evaluering af slutresultatet, alt sammen til vores kunders tryghed og tilfredshed.

Hvis du ønsker hjælp til dit næste projekt, bistår vi gerne med råd og sparring, så netop dit ønske og dine forestillinger kan blive en realitet. Skriv til os, og vi kontakter dig hurtigst muligt.